Reserveer bij Donatello’s

LET OP:

– Reserveren kan via de website of telefonisch op 024-3601181 vanaf 16u

– Plaatsen worden toegewezen en kunnen niet gekozen worden

– Gasten die verkouden, hoesten of grieperig zijn verzoeken wij dringend thuis te blijven of de reservering te annuleren.
– Personeel dat gezondheidsklachten vertoond blijft thuis

– Wij hanteren naast HACCP regels, extra hygiëne maatregelen rondom COVID-19

Afhalen kan ook bij Donatello’s!

Reserveren

Het is niet verplicht om een tafel te reserveren, maar het is wel verstandig. Hierdoor voorkom je dat je moet wachten tot een tafel vrij is of om teleurstelling te voorkomen dat het restaurant vol zit. Dit doe je door te bellen naar telefoonnummer 024-3601181 of door ons online reserveringsformulier in te vullen.

Online reserveren kan tot op de dag zelf tot 16:00 uur, daarna enkel telefonisch.

Let op: we moeten de reservering nog bevestigen, dit doen we per e-mail of telefonisch. De aanvraag zelf is dus geen definitieve reservering.

Groepen

Als je met een grote groep bij ons wilt komen eten dan raden we je aan om ons dat van te voren te laten weten. Zo kunnen we rekening houden met jullie komst en ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Speciaal voor grote groepen hebben wij een groepsmenu samengesteld. Vraag er naar bij het maken van je reservering. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Dieetwensen en allergieën

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen. Sporen van allergenen in bepaalde gerechten kunnen we helaas niet uitsluiten. Het is raadzaam dat diegene met een (zware) allergie, zelf contact met ons opneemt om de mogelijkheden en alternatieven door te spreken. Meestal is er meer mogelijk dan u denkt!

Doggybag

Heeft u eten over en wilt u dit meenemen? Laat het ons weten. Wij pakken het graag voor u in.