Groepen


Reserveren met groepen bij Donatello’s Nijmegen.

Deze pagina bevat belangrijke informatie betreffende de voorwaarden die gelden voor groepsreserveringen bij Donatello’s Nijmegen.
Prijzen per 1 augustus 2022.

Met een grote groep uit eten? Bij Restaurant Donatello’s verwelkomen we graag jouw grote gezelschap. Wat de gelegenheid ook is. Een verjaardag, feestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Kom gezellig uit eten met een grote groep en geniet van een heerlijk diner.

Voor gezelschappen van tien of meer personen is de optie mogelijk om een groepsmenu te nemen. Je kiest vooraf het gewenste groepsmenu, en op de avond zelf maken alle gasten zelf, per gang, een keuze voor het gerecht.

We hebben verschillende menu’s met zowel twee of drie gangen en ook een luxe variant voor een leuke prijs.

Vanzelfsprekend houden we altijd rekening met vegetarische wensen en dieetwensen. Tijdens het reserveren kunnen we deze wensen meteen doornemen. En heb je andere, aanvullende wensen of vragen? Aarzel dan niet die met ons te delen! Dit kan je doen door het contact formulier in te vullen, te mailen donatellos_nijmegen@hotmail.com. Of contact op te nemen met 06-82474472 (bellen of whatsappen)
Kijk ook bij arrangementen voor nog meer andere opties.